

2019 PeopleSoft Customer Advisory Board (CAB) Session Agenda May 14th, 15th, & 16th, 2019 350 Oracle Parkway, Redwood Shores, California

Tuesday, May 14th, 201	19 - Meeting Room: Conference Center Lobby		
Time	Session	Speaker or Lead	Remarks
7:00 AM	Registration and Continental Breakfast		
Tuesday, May 14th, 2019	9 - Meeting Room: Auditorium		
8:00 AM – 9:45 AM	Welcome and Introduction	Paco Aubrejuan	
	Paco will be welcoming new and returning CAB members to the 2019 event. He'll cover		
	a few meeting logistics and what members can expect over the next 3 days.		
	PeopleTools Update	David Bain	
	Applications Roadmap Update	Rebekah Jackson	
	Emerging Technologies	David Bain	
	(Chatbot, AI/ML, etc)	Deepankar Narayanan	
Tuesday, May 14th, 2019	9 – Pillar Breakout – Please consult table below for Room Numbers		
10:00 AM – 11:30 AM	Welcome and Introduction – Tools Roadmap	Dave Bain, Willie Suh	90 Minutes
11:30 AM - 1:00 PM	Lunch Break and Networking Opportunity		
1:00 PM - 5:00 PM	Pillar Breakout Session Topics - Please consult table below for Room Numbers		
1:00 PM - 3:00 PM	Lifecycle Management – Automating the process	Dave Bain	90 minutes
3:00 PM – 3:30 PM	Snack Break		
3:30 - 4:30	Keeping PeopleSoft Applications in Compliance	Greg Kelly	60 minutes



Wednesday, May 15th,	2019 - Conference Center Lobby		
Time	Session	Speaker or Lead	Remarks
7:30 AM	Registration and Continental Breakfast		
Wednesday, May 15 th ,	2019 - Meeting Room: Auditorium		
8:00 AM – 10:30 AM	PeopleSoft on Oracle Cloud	Mark Hoernemann	
	(Update and Customer panel)		
	Eliminating Customizations: Configuration and Extensibility Tools and Frameworks	Rebekah Jackson	
	(Approvals Page Composer, P&FC, Event Mapping, Drop Zones)		
	Start the conversations going on Customers leveraging these tools in the Apps Breakout		
	Analytics Roadmap and New Analytic Opportunities	Paco Aubrejuan	
	(Personalized Analytic Notifications and Kibana)	Robbin Velayedam	
		Amira Morcos or Bhupi	
		Sondhi	
Wednesday, May 15 th , 2	2019 - Pillar Breakout Session Topics - Please consult table below for Room Numbers		
10:45AM – 11:30 AM	Analytic Repository	Matthew Haavisto	45 Minutes
		*Biju in ESA/ALM	
11:30 AM – 1:00 PM	Lunch Break and Networking Opportunity		
1:00 PM – 4:00 PM	Pillar Breakout Session Topics - Please consult table below for Room Numbers		
1:00 PM – 2:30 PM	End-User Support	Matthew Haavisto	90 Minutes
		*Mark H. in ESA/ALM	
2:30 PM – 4:00 PM	Hardware Refresh and Migrating to the Cloud	Mark Hoerneman	90 Minutes
		*Matthew H in FSCM	
1:00 PM - 6:00 PM	Customer Appreciation Welcome Reception		



Thursday, May 16th, 20	119 — Meeting Room: Conference Center Lobby		
7:30 AM	Continental Breakfast	7.0	
Thursday, May 16th, 20	19 - Meeting Room: Auditorium		
8:00 AM – 8:20 AM	InfoDev and Content Delivery	Greg Parikh	
8:20 AM – 9:30 AM	Executive Question and Answer Session The Executive team will answer your any of your questions so come prepared with topics that are topmost in your minds. The check-in desk in the lobby has cards you may use if you wish to submit a question in advance for addressing during this session.	Moderator: Marc Weintraub Paco Aubrejuan Rebekah Jackson Alex Man Willie Suh	
Thursday, May 16th, 201	9 - Meeting Room: Pillar Breakout Session Topics - Please consult table below for Room	n Numbers	
9:30 AM to 10:30 AM	Chatbots	Deepankar	60 Minutes
10:30 AM to 11:30 AM	Tactical Items	Dave Bain	60 Minutes
11:30 AM - 1:00 PM	Lunch Break and Networking Opportunity	Box Lunches available for travelers	
1:00 PM – 5 PM	Pillar Breakout Session Topics - Please consult table below for Room Numbers		
1:00 PM – 2:00 PM	Self-healing Systems	Greg Kelly *Mark H in SCM	60 Minutes
2:00 PM – 3:00 PM	Summary of Application Wish list	Mark, Greg, Matthew *Biju in SCM	60 Minutes
3:00 PM	Snack Break		
3:30 PM – 4:30 PM	Emerging Technology	TBD	60 Minutes
4:30 PM - 5:00 PM	Wrap-up and Action Items	TBD	30 Minutes
3:00 PM	Snack Break		
			·



CAB/Leader	Room Assignment
ESA & ALM/Loida Chez and Joe Willever	104
PeopleTools/Mark Hoernemann & David Bain	202
HCM/Robbin Velayedam & Rick Delaney	203
SRM/Steve Morgan and Bob Block	102
FMS/Amira Morcos	103